Négy- és ötéves fogyatékkal élő gyermeket bántalmazott egy férfi Virginiában

Vágólapra másolva!
A virginiai Spotsylvania államban egy iskolabuszsegéd csütörtökön szexuálisan bántalmazott több négy- és ötéves fogyatékkal élő gyermeket az iskolabuszon – közölte a rendőrség.
Vágólapra másolva!

A Rappahannock Regionális Börtönből származó börtönbejegyzés szerint Miguel Angel Velasquez Velascót nyolc rendbeli, 13 évnél fiatalabb áldozat elleni súlyos szexuális erőszak, szodómia és gyermekekkel szembeni szeméremsértés elkövetése miatt vették őrizetbe, és óvadék nélkül tartják fogva.

Troy Skebo, a spotsylvania-i rendőrség őrnagya szombati közleményében elmondta, hogy az iskolai hatóságok értesítették a rendőrséget a gyanúról, miszerint egy iskolabuszon „egy diák helytelen érintése” történt.

„A »gyermekáldozatokkal foglalkozó egység« nyomozói és az iskola vezetősége azonnal nyomozást indított, és jelentős bizonyítékokat szereztek arra vonatkozóan, hogy Velasquez Velasco szeptember 26-án három gyermeket bántalmazott az iskolabuszon” 

mondta Skeoa. „Az áldozatok kora 4 és 5 év között van, fogyatékkal élő diákok”.

Skebo szerint Velasquez Velasco bevándorló, aki legális állandó lakhellyel rendelkezik, és nincs ismert büntetett előélete.

Clint M. Mitchell főfelügyelő nem tájékoztatta a közösséget az esetről.

Ryan Mehaffey, Spotsylvania államügyésze a Daily Wire-nek elmondta, hogy „az ügy nagyon fontos a közösségünk számára, és osztatlan figyelmet szentelek neki”. Azt mondta, hogy a vádiratokat nem lehet nyilvánosságra hozni, mert az ügy jelenleg a fiatalkorúak bíróságán van.

Spotsylvania egy félig vidéki megye, körülbelül 60 mérföldre délre Washingtontól.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!