A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Melegbarát munkaadókat díjaztak a szigetországban

Vágólapra másolva!
Az Egyesült Királyságban egy bűnözés csökkentésére létrehozott jótékonysági szervezet, a Nacro a leginkább melegbarát munkahely - derül ki a Stonewall, a homoszexuálisok és biszexuálisok jogait védő jótékonysági szervezet jelentéséből.
Vágólapra másolva!

A második helyet egy önkormányzati szervezet, a The Greater London Authority nyerte el, a harmadik pedig a Hampshire és a Staffordshire városok rendőrsége lett. Érdekesség, hogy a skót kormány az 51. helyet szerezte meg - tudósít az inforadio.hu.

1,7 millió meleg és leszbikus munkavállaló

A Stonewall évente készíti el 100-as toplistáját, amelyet a szervezet annak alapján állítja össze, hogy a munkaadók hogyan bánnak a homo- és biszexuális alkalmazottakkal és fogyasztókkal. Az idei felmérésen 271 munkaadó vett részt. A lista iránymutató lehet az Egyesült Királyságban élő becslések szerint 1,7 millió meleg és leszbikus munkavállaló és álláskereső számára.

A Stonewall skóciai igazgatója elmondta, a listán végzett munkaadók prioritásként kezelik a homofóbiával való leszámolást, és bebizonyították, hogy megfelelő irányítással és jóakarattal a munkahelyen olyan környezet teremthető, amelyben a melegek ugyanúgy boldogulhatnak, mint a heteroszexuálisok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!