A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Milliós kárt okozott egy munkahelyi tolvaj

Vágólapra másolva!
Munkáltatójának milliós nagyságrendű kárt okozott egy angyalföldi férfi, aki majdnem egy éven át rendszeresen lopott munkahelyéről lámpagyártáshoz szükséges elektronikai eszközöket és tárgyakat; a férfit pénteken fogták el - közölte a rendőrség.
Vágólapra másolva!

A 34 éves férfi 2009 áprilisa óta rendszeresen tulajdonított el különböző, lámpagyártáshoz szükséges elektronikai eszközöket és tárgyakat multinacionális munkáltatója újpesti telephelyéről, majd azokat az interneten keresztül próbálta eladni - olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatójában.

Az újpesti rendőrök a gyanúsított lakásán házkutatást tartottak, amelynek során rengeteg korábban ellopott tárgyat foglaltak le: volt köztük néhány ezer forintot érő és több százezer forint értékű is.

A férfit nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a terhére rótt bűncselekmény elkövetését nem tagadta, és beismerő vallomást tett.

Vallomásában előadta, hogy anyagi helyzete az utóbbi években megromlott, nehéz körülmények között élt. A munkahelyéről ellopott tárgyak esetleges eladásából akarta adósságait rendezni.

A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását - közölte a BRFK.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!