Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

A Turbó-diétát egy német orvos fejlesztette ki. A módszer figyelembe veszi a szervezet egészséges működését, valamint nem okoz visszahízást, így a jojó effektus elkerülhető. A diéta klasszikus esetben 14 napig tart és a fő étkezéseket egy speciálisan kifejlesztett enzimes fehérje turmixporral kell helyettesíteni.


A por a fehérjén kívül ásványi anyagokat, nyomelemeket, valamint a szervezet működéséhez szükséges mennyiségű szénhidrátot tartalmaz, ami biztosítja az egészséges mértékű súlycsökkenést.


A kúra átprogramozza és optimalizálja a szervezet anyagcseréjét, ami kb. 300-600 gramm testzsír elégetését jelenti naponta. Előnye még, hogy alkalmazása során a test nem szárad ki, az izomzat nem épül le, és a fehérjének köszönhetően nem alakul ki éhségérzet sem.


A módszer követője: Molnár Renáta


Renáta 28 éves, 170 centiméter magas és 96 kilogramm. Alapsúlya 70 kiló körül lenne.


Többször belekezdett már különféle diétákba, de amint sikerül tíz kiló leadnia, máris visszaszedett tizenötöt. A legnagyobb problémát számára az étkezés jelenti, nagyon nehezen mond le az édességekről. Ezt biztosan a szeretethiány okozza, hiszen Renáta kapott már visszautasítást férfiaktól a súlya miatt.


Részben ezért is szeretne lefogyni, hogy növelje önbizalmát, na meg azért, hogy végre ne okozzon neki problémát a ruhavásárlás. Az ő méretében ugyanis nehéz divatos, fiatalos ruhákat találni. Hatékony módszert szeretne, amely segít kordában tartani az éhségét, így a Turbó Diéta módszer mellett döntött.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!