Vágólapra másolva!

Szétzúzta ellenfelét a börtönviselt bokszoló

A 40 éves Amir Mansour 24 másodperc alatt kiütötte Alexandert, pedig egy év kihagyás után tért vissza.

Alig 24 másodperc alatt kivégezte aktuális riválisát a veretlen amerikai nehézsúlyú Amir Mansour. A negyvenéves, többszörösen börtönviselt Mansour - több mint egy éves kihagyás után - péntek este a gyenge mérleggel rendelkező Dominique Alexanderrel csapott össze Doverben.

Az agresszív Mansour a tízmenetesre tervezett találkozó nyitókörének első másodperceiben két nagyon kemény testütéssel alapozta meg a gyors sikert, majd egy négyes, fejre mért kombinációval rövidre is zárta a találkozót. Mansour új rekordja: 17 győzelem (ebből 13 ko/tko), 0 vereség, 0 döntetlen.

Vera kiütötte Dzincirukot

Ugyancsak pénteken kiütéses vereséget szenvedett a korábbi nagyváltósúlyú WBO-világbajnok Szerhij Dzinciruk, miután tíz menet alatt háromszor is padlóra került a Brian Vera elleni összecsapásán.

A 36 éves ukrán bunyós és a korábbi The Contender szereplő Vera a New York államban található Veronában mérte össze az erejét, és a legutóbbi győzelmét 2010 májusában jegyző Dzincirukra már a nyitó menetben számolni kellett, kétszer is.

A elmúlt években Sergio Morát, valamint Andy Lee-t is elpüfölő Vera a jó kezdés után folytatta riválisa lerombolását, és ebben az sem akadályozta meg, hogy a nyolcadik menetben megsérült a bal szeme. A tizedik felvonásban Dzinciruk ismét padlózott, Benji Estevez mérkőzésvezető pedig leléptette az exvilágelsőt, azaz Vera TKO-val nyert.

www.profiboksz.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!