Gyerekeket, felnőtteket, nyugdíjasokat rabolt el, hogy megerőszakolja őket

Vágólapra másolva!
Helikopteres hajtóvadászatot indítottak a 34 éves Joseph McCann ellen, mert elrabolt és megerőszakolt két nőt Észak-Londonban. Aztán kiderült, hogy két 14 éves kislányt és egy 11 éves kisfiút is megtámadott. A legidősebb áldozata 71 éves. Volt, akinek sikerült elmenekülnie a szexuális ragadozó elől.
Vágólapra másolva!

A férfi két nőt ráncigált be az autójába Congleton belvárosában vasárnap este 18.45-kor.

Mivel észrevette, hogy az emberrablásnak voltak szemtanúi is, elfutott a helyszínről, hátrahagyva a kocsiban raboskodó nőket. Bár mindketten sértetlenül megúszták, sokkos állapotba kerültek.

A Sky News tudósítója, Tom Parmenter a helyszínen volt egészen McCann késő esti elfogásáig.

- mondta.

Azt hitte, a fán nem veszik észre

Parmenter tudósításából kiderül, hogy nem sokkal hajnali 3 óra előtt egy mentőcsapat lépett ki a sötétségből, végigsétált az ösvényen, majd beültette McCann-t a rendőrautó hátsó ülésére, miközben eltakarták a férfi arcát. A támadót a fán találták meg a filmbeillő helikopteres hajsza után. A férfi ugyanis úgy gondolta, ha

felmászik egy fára, ott majd biztos nem találják meg a rendőrök.

Tizenkétszer csapott le a szexuális ragadozó

De ennél is sokkal több áldozata van McCannak. Hét esetben indult nyomozás a férfi ellen, amit Cheshire-ben, Manchesterben, Lancashire-ben, Londonban és Hertfordshire-ben követett el április 21 és május 5-e között.

A nyomozók most 12 áldozatról beszélnek. A legfiatalabb 11 éves, a legidősebb 71.

Nem mindenkit sikerült megerőszakolnia. De azt a két fiatal nőt, akiket április 25-én rabolt el, egyiküket Chingford utcájáról kora este, a másikat Edgwavr-ből fél nappal később, megerőszakolta.

A nőknek másnap délután sikerült kiszabadulniuk a férfi fogságából.

Volt egy harmadik támadása is ebben az időszakban, amelyik nem járt sikerrel. Április 21-én egy 21 éves nőt zaklatott kora reggel. A rendőrség szerint McCannak, aki véletlenszerűen választotta ki az áldozatait hamarosan a bíróság előtt kell felelnie a tetteiért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!