Két német sztárfocista már újra a csapattal edzett, Müller játékára kevés az esély a magyarok ellen

European Football Championship - Training Germany National team EM 2020 2021 Soccer Horizontal TRAINING EUROPEAN CHAMPIONSHIP EURO UEFA, német válogatott, euro 2020
Hummels és Gündogan edzésben, Müller szereplése kétséges
Vágólapra másolva!
Mats Hummels és Ilkay Gündogan kedden már társaival edzett, Thomas Müller müncheni szereplése azonban felettébb kétséges a németeknél szerdán, a magyarok elleni Európa-bajnoki mérkőzésen.
Vágólapra másolva!

Hétfőn négyen maradtak távol a Nationalelf tréningjétől, Hummels és Müller térd-, míg Gündogan és Lukas Halstenberg izomproblémákkal bajlódott.

Egy nappal a müncheni meccs előtt Hummels és Gündogan már a többiekkel edzett,

Müller azonban csak stabilizáló gyakorlatokat végzett Herzogenaurachban, így a dpa német hírügynökség szerint egyre valószínűtlenebb a szerdai bevetése.

A Bayern München 31 éves csatára kerékpárral érkezett meg az edzőpályára, majd beragasztott térddel futott a szövetség fizioterapeutájának felügyelete mellett, de labdás gyakorlatokat nem végzett.

Thomas Müller sérülése nem jött rendbe Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Christian Charisius

Jochim Löw szövetségi kapitány a 19.15 órakor kezdődő sajtótájékoztatón beszél majd a sérültek állapotáról, az eseményen Hummels is részt vesz.

A csoportkör utolsó, harmadik fordulója mindkét válogatott számára sorsdöntő lesz a továbbjutás szempontjából, a németeknek jelenleg három, a magyaroknak egy pontjuk van a Münchenben szerdán 21 órakor kezdődő találkozó előtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!