C. Ronaldo titokzatos nyilatkozatot tett a válogatottbeli jövőjével kapcsolatban

Belgium - Portugália, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, nyolcaddöntő, Estadio de La Cartuja, Sevilla, 2021.06.27
SEVILLE, SPAIN - JUNE 27: Cristiano Ronaldo of Portugal in action during the UEFA Euro 2020 Championship Round of 16 match between Belgium and Portugal at Estadio La Cartuja on June 27, 2021 in Seville, Spain. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A portugál fociválogatott számára véget ért az Európa-bajnokság, miután a nyolcaddöntőben 1-0-s vereséget szenvedett Belgium ellen. A portugálok csapatkapitánya, Cristiano Ronaldo szomorú volt a kiesés miatt, de úgy látja, ez csak még erősebbé teszi őket.
Vágólapra másolva!

„Nem sikerült elérnünk a vágyott eredményt, és hamarabb távoztunk a tornáról, mint szerettük volna. De büszkék vagyunk az utunkra, mindent megtettünk az Eb-címvédésért, és az a csapat bebizonyította, hogy még mindig sok örömet okozhat a portugáloknak. Szurkolóink fáradhatatlanul támogatták a csapatot az elejétől a végéig. Futottunk és harcoltunk értük, hogy megfeleljünk a bizalmuknak. Nem sikerült eljutni oda, ahová mindannyian szerettük volna, de szeretnék őszinte és mély köszönetet mondani. Gratulálok Belgiumnak és sok sikert a versenyben maradt csapatoknak.

Ami minket illet, még erősebbek leszünk" – írta Cristiano Ronaldo, amely azt is jelenheti, hogy a Juventus 36 éves támadója nem akarja továbbra sem lemondani a válogatottságot,

és a 2022-es katari vb-n is ott lehet majd a nemzeti csapatban.

Ronaldo öt góllal zárta az Eb-t, amellyel egyelőre vezeti a torna góllövőlistáját. A portugál sztár a rajt előtt még holtversenyben volt az Eb-k gólkirálya a kilencgólos francia Michel Platinivel, idei öt találatával azonban jelentősen megjavította a rekordot. Ronaldo ráadásul a nemzeti együttesben már 109 gólnál jár, amellyel utolérte a világrekordot tartó iráni Ali Daeit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!