Hősugárzó mellett égett halálra egy csecsemő az anya miatt Hajdú-Bihar vármegyében

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A teste nagy része összeégett egy, egy hónapos kisbabának Hajdú-Bihar vármegyében. Ettől a csecsemő szervei leálltak, és meghalt. Az anyja egy forró hősugárzó mellett hagyta. A gyerekre senki sem vigyázott, az anya a szomszédba ment, másik két gyerekéért. A nőt most elítélték, de nem kell börtönbe mennie.
Vágólapra másolva!

Egy Hajdú-Bihar vármegyei városban, az egyik házban egy éve, egy anya felkelt, majd megetette az egy hónapos csecsemőjét.

Ezután letetette az ágyra az alvó kisbabát, és a kislány közvetlen közelébe tette a magas hőfokra állított hősugárzót.

A szobában más fűtési lehetőség nem volt. Ezután anélkül, hogy a házban lakó egyik férfinak szólt volna, a gyereket otthagyta és elment egy ismerőséhez, ahonnan haza akarta vinni a másik két gyerekét, akik ott aludtak.

Nagyjából 30-40 perc később ért haza.

A csecsemő akkor már nem lélegzett.

A nő kiabálni kezdett, majd karjába vette és átszaladt vele egy másik épületbe, ahol a nővére lakik és tőle kért segítséget.

A testvér hívta a mentőket, akiknek azt mondta, a kisbabát megharaphatta egy patkány. A mentők rövid időn belül kiértek, azonban az egy hónapos gyereket már nem tudták újraéleszteni.

A csecsemő lábainak 13 százalékán másodfokú, helyenként harmadfokú égési sérülések lettek.

Az égési sérüléstől több szerve is leállt, ettől halt meg.

Az ügyben most előkészítő ülést tartottak, ahol a nő mindent beismert, és lemondott a tárgyalásról való jogáról. 2 év felfüggesztett fogházra ítélték.

Az ítélete jogerős.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!