A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Harmadik díját söpörte be Amerikában a Kia Sorento

Vágólapra másolva!
A 2005-ös Kia Sorento modell újabb szép sikert könyvelhetett el, ugyanis az amerikai Északnyugati Autós Sajtószövetség (NWAPA) a népszerű középkategóriájú szabadidőautót jelölte a "Szabadidőautó-kategória legjobb vételének" járó díjra az évente megrendezett Mudfest versenyen.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államok északnyugati partvidékén megjelenő húsz autós szaklap által adományozott díjjal a Sorento három év alatt immár a harmadik elismerését szerezte meg a Mudfest versenyen. A Sorento a 2002-es megmérettetésen megkapta a "Szabadidőautó-kategória legjobb vétele" és a "25000 dollár alatti legjobb szabadidőautó" díjakat.

"Nagyon elégedettek vagyunk a Sorento remek szereplésével, és büszkén vesszük át ezt a díjat az Északnyugati Autós Sajtószövetségtől" - jelentette ki Peter M. Butterfield, a Kia Motors America (KMA) elnök-vezérigazgatója. "A Sorento kitűnő tulajdonságai mellett valódi terepjáró-képességgel rendelkezik, ár/érték arányával új mércét állít fel a középkategóriájú szabadidőautók között, és ideális választás mindazon vásárlók számára, akik divatos megjelenésű, kényelmes és nagy teljesítményű autót keresnek megfizethető áron."




Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!