A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Új elnök a Toyotánál

Vágólapra másolva!
Őrségváltás a Toyota Motor Hungary élén: Muto Kazujoki öt év után elhagyja az országot, helyére Mijaszaka Junicsi kerül.
Vágólapra másolva!

Csütörtök délután elbúcsúzott a magyar sajtó képviselőitől Muto Kazujoki, aki öt éven keresztül állt elnökként a Toyota Motor Hungary élén. A búcsúbeszéd után (amelyből kiderült, hogy a tavalyi egyértelműen sikeres év volt a japánok számára, hiszen a márka piaci részesedése hat százalék fölé került Magyarországon) rögtön bemutatkozott az új "főnök", Mijaszaka Junicsi, aki még tovább szeretné növelni az amúgy is egekben lévő vásárlói elégedettséget.

Mijaszaka kinevezésében fontos szerepet játszott a Toyotánál eltöltött 33 éves munkaviszony, és a Japánon kívüli térségek termék- és értékesítés-tervezési részlegén szerzett vezetői tapasztalat. 1997-ben a Toyota afrikai divízióját irányította, mint ügyvezető igazgató, 40 vezetőt és szakembert felügyelve. 1999-ben a Toyota csehországi vezérképviseletéhez, a Toyota Motor Czech-hez irányították, ahol 60 ember dolgozott a keze alá. 2002-ben visszatért az afrikai divízióhoz, Japánba, 2004 januárja óta pedig az afrikai és közel-keleti divízió autóipari tevékenységéért volt felelős, mint vezérigazgató.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!