A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
Vágólapra másolva!
A szaúdi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Al-Ittihad francia sztárja, Karim Benzema szíve még mindig a korábbi klubjához, a Real Madridhoz húz. Az aranylabdás focista ugyanis nem akart foglalkozni a klub szurkolóival, nem is üdvözölte őket, egészen addig, amíg meg nem látta a spanyol sztárcsapat mezét, arra még autogramot is hajlandó volt adni.

Az ötszörös BL-győztes támadó tavaly nyáron hagyta ott a Real Madridot és igazolt a szaúdi Al-Ittihad együtteséhez, ahol eddig összesen 29 meccsen 13 gólt szerzett és nyolc gólpasszt is kosztott, mégsem kerülték el a konfliktusok, a hírek szerint nem is igazán érzi jól magát a klubnál.

Al Ahly FC v Al Ittihad FC - FIFA Club World Cup Saudi Arabia 2023
Karim Benzemának nem nagyon jött be a szaúdi kaland
Fotó: NurPhoto via AFP/Jose Breton

Csak a Real Madrid-mezt írta alá Karim Benzema 

Az azért nem tűnik valószínűnek, hogy 36 évesen még van visszaút számára a Real Madridhoz, de egy biztos, a spanyol együttes színeiben lejátszott 648 mérkőzés - 2009 és 2023 között volt a fővárosiak játékos -  az ő szívében sem múlt el nyomtalanul.

A Reddit által megosztott videón ugyanis az látszik, amint Benzema igazából tudomást sem vesz a rá váró szurkolókról, egészen addig, ameddig meg nem lát egy Real Madrid mezt, amit már hajlandó is volt aláírni.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!