Rossi ismét ralizhat

Vágólapra másolva!
A legfrissebb pletykák szerint Valentino Rossi az idei motoros szezon után ismét raliautó volánját fogja tekergetni. Az olasz pilóta állítólag Új-Zélandon indul egy Subaruval.
Vágólapra másolva!

Bár sem Rossi menedzsmentje, sem az Új-zélandi ralit szervező cég nem erősítette meg, mégis egyre több hír lát napvilágot arról, hogy a hétszeres gyorsaságimotoros-világbajnok indulni fog a november 17. és 19. között zajló Új-zélandi ralin egy Subaru Impreza WRC versenyautóval. Rossi elvileg ekkor már nem lesz a motorozással elfoglalva, ugyanis a MotoGP utolsó futamát október 29-én tartják a spanyolországi Valenciában.

Az olasz klasszisnak egyébként nem ez lenne az első ralis kitérője, tavaly novemberben a legendás Colin McRae-t győzte le Subaruval a Monza-ralin, de a WRC-ben is próbára tette már magát 2002-ben egy Peugeot 206-ossal, igaz, akkor kiesett az angliai futamon.

Valentino Rossi jelen pillanatban valószínűleg másra koncentrál, mint az autózásra, ugyanis 51 ponttal van lemaradva a világbajnoki összetettben az élen álló amerikai Nicky Haydentől. Az olasznak hat verseny alatt kéne ledolgoznia a hátrányt, hogy megszerezze a nyolcadik trófeáját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről