A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

A BBC vesztett, Stig kitárulkozhat

Vágólapra másolva!
Elutasította a BBC keresetét a bíróság, a Top Gear című tévéműsorban Stig szerepét valószínűleg évekig játszott Ben Collins így megjelentetheti életrajzi könyvét.
Vágólapra másolva!

Hiába próbálta a BBC bíróságon megakadályozni, hogy lelepleződjön a Top Gear című autós műsor legendás fehér overallos tesztembere, Stig, a csatorna keresetét elutasították. A BBC azért perelt, mert álláspontja szerint a leleplezés nem csupán a nézők szórakozását venné el, hanem a versenyző érvényes szerződését is sérti.

A bíró szerint Stiget semmi nem tarthatja vissza attól, hogy megjelentesse könyvét, a kiadó HarperCollins jogi következmények nélkül dobhatja piacra a kötetet. Hivatalosan ugyan továbbra sem ismerte el senki, hogy a korábbi Forma-3-as versenyző és filmes kaszkadőr játszotta volna Stig szerepét, Ben Collins mindenesetre nem sokkal a meghallgatás után távozott a bíróság épületéből.

Amikor a riporterek megkérdezték, hogy valóban Stighez van-e szerencséjük, Collins kitérő válaszokat adott, de nehéz elképzelni, hogy máskülönben mit keresnivalója lett volna a bíróságon.

Forrás: BBC

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!