A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Megmutatta titkos prototípusát a BMW

Vágólapra másolva!
Kémfotókkal és videókkal népszerűsíti legújabb, fejlesztés alatt álló modelljét a BMW, az újdonság annyira titkos, hogy írni sem szabadna róla.
Vágólapra másolva!

Ötletes marketing-stratégiát dolgozott ki a BMW legújabb, egyelőre csak prototípusként létező modellje népszerűsítésére, melyről hivatalosan annyit tudni, hogy "több mint a 6-os sorozat, de még nem érte el a fejlesztés utolsó szakaszát."

A BMW különböző nyilvános megosztókra feltöltött gyári kémfotókkal és videókkal promózza a sportkocsit, amelyről elvileg írni sem szabadna, legalábbis erre utal az autó bemutatására létrehozott dontblogaboutthis.com domain.

Ügyes húzás, így valóban mindenki odafigyel a prototípusra, mely a jelelnlegi 6-os sorozat hátsó részével, de a tavalyi Frankfurti Autószalonon bemutatott Vision EfficientDynamics sporthibrid orr-részével készült.

Aerodinamikailag optimalizált felniken és alacsony gördülési ellenállású, keskeny gumikon fut a tanulmány, a videókról úgy hallatszik, mintha villanymotor hajtaná, a jelek tehát arra utalnak, hogy a bajorok valamilyen formában szeretnék megvalósítani a tavalyi koncepciót.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!