Vágólapra másolva!
Autópálya- és határátkelőhely-információk hétvégére.
Vágólapra másolva!

Összesen 131 közúti közlekedési balesetnél intézkedett a rendőrség pénteken. Ebből három halálos áldozatot követelt, 13 súlyos, 22 pedig könnyű sérüléssel járt. Ezeken felül 93 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.

Autópálya-információk

Az M0-s régi szakaszának szélesítése miatt sebességkorlátozás érvényes, ez az M0-M7 csomópontot is érinti. A rendőrség fokozott figyelmet kér, mivel szinte naponta változnak a korlátozások, illetve új útszakaszokra terelik a forgalmat.

Az M1-es 12-67. kilométerszelvénye között mobil terelés és 80 km/órás sebességkorlátozás mellett kátyúzást végeznek.

Az M3-as 130-180., és az M30-as 0-30. kilométere között szalagkorlát-javítást és kátyúzást végeznek mobil terelés és kitáblázás mellett.

Az M7-es 150-160. kilométerszelvények között úton folyó mobil mérési munkálatokat végeznek, 80 km/órás korlátozás mellett.

Határátkelők

Röszkénél és Nagylaknál a hétvégi kamionstoppal összefüggésben csak a teherforgalomban várható maximum egyórás várakozás.

Záhonynál 60-120 perces, Beregsuránynál egyórás forgalomtorlódás is előfordulhat a személyforgalomban belépő irányban. A várakozási időt növelheti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által a jövedéki termékekkel való visszaélés megakadályozása érdekében bevezetett új intézkedés, miszerint számítógépes nyilvántartást vezetnek a személyautók üzemanyagszintjéről, illetve a külföldön megtett távolságról. Alternatív útvonalnak továbbra is a 7-19 óra között nyitva tartó barabási és a 08-16 óra között nyitva tartó lónyai határátkelőhelyet ajánlják.

Az aktuális várakozási időről ezen a linken olvasható friss információ.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről