Tíz éve nem fizet a tankolásért a rekorder benzintolvaj

Vágólapra másolva!
Valószínűleg a benzinlopás világrekordere az a brit férfi, aki már bő 10 éve hajt el töltőállomásokról fizetség nélkül.
Vágólapra másolva!
Dízelautót benzinnel tankolt fel tolvajahttp://www.origo.hu/auto/20100914-dizelautot-benzinnel-tankolt-fel-tolvaja.htmlKároly herceg fehérbort tankolhttp://www.origo.hu/auto/20080702-karoly-herceg-feherbort-tankol.html

A benzinlopással gyanúsított férfi nagy valószínűséggel 2002 óta egyáltalán nem vett benzint, csakis lopott, összesen 110 alkalommal, amely során összesen 6200 font (2,2 millió forint) értékben károsított meg angliai és walesi kutakat. A tolvaj taktikája, hogy váltogatja a kocsikat, amelyekre hamis rendszámtáblákat rak, ha tankolni indul. A kutak személyzetének éberségét azzal altatja el, hogy tankolás után elindul a bolt felé, mintha fizetni akarna, ám egyszer csak visszafordul eljátszva, hogy valamit autójában felejtett, majd elhajt.

"Számos módon próbáltuk kideríteni a tettes kilétét tíz év alatt, de igen ravasz" - idézte Neil Withchurch rendőrfelügyelőt a The Daily Telegraph című lap. A férfi mindig kalapot vesz lopáshoz, négyfélét használ, gyakran hord szemüveget, a felvételek alapján ötvenes éveiben járhat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről