Törik-zúzzák a Magyar Közút járműveit a figyelmetlen sofőrök

Vágólapra másolva!
Öt közutas baleset történt a múlt héten, két vétkes sofőr el is menekült a helyszínről.
Vágólapra másolva!

A gyorsforgalmi utakon az elmúlt napokban történt eseményeknél a Magyar Közút dolgozói nem szenvedtek személyi sérülést, de az egyik balesetben több közlekedő is megsérült, míg két esetben az ütközést okozó autós azonnal elhagyta a helyszínt.

Augusztus 2-án hétfőn az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán egy kamion a leállósávon tartózkodó útellenőri autónak ütközött érintőlegesen. A kamion sofőrje az ütközés után nem állt meg, az útellenőr a 14 kilométerre lévő kálmánházi pihenőnél érte őt utol. Ugyanezen a napon az autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hejőkürt térségében egy munkavégzést biztosító teherautó ütközési energiaelnyelő szerkezetébe hajtott egy személygépkocsi. A sofőr a helyszínt ebben az esetben is elhagyta...

Augusztus 3-án kedden, az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a leálló sávon előjelző közutas járműbe hajtott egy személyautó.

Míg szintén azon a napon az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Füzesabony térségében történt a negyedik baleset. Egy személyautó a leállósávon dolgozó munkagépébe rohant, majd összeütközött egy másik gépkocsival is.

Az ötödik baleset az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon történt, ahol a közúton dolgozókat és a munkagépet biztosító ütközési energiaelnyelő berendezésnek ütközött egy személygépkocsi sofőrje.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!