A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Váratlan bejelentést tettek az M7-esről, kellemetlen meglepetés jön a nyári szezonra

Vágólapra másolva!
Elkerülhetetlenné vált, hogy nyáron is dolgozzanak az M7-es autópályán.
Vágólapra másolva!

Bár a tavalyi évhez hasonlóan idén is úgy tervezte az autópálya-kezelő, hogy a vakáció ideje alatt nem lesznek előre tervezett munkák Budapest és a Balaton (Balatonvilágos) között az M7-es autópályán, az útburkolat állagromlása miatt több helyen is elkerülhetetlenné vált a felújítás. A munkák egy része már nem várhat őszig, azokat a nyári hónapokban el kell végezni.

Azért, hogy a legkevésbé akadályozzák a nyári szezonális forgalmat, 

csak azokon a szakaszokon lesz munkavégzés, ahol három forgalmi sáv áll a közlekedők rendelkezésére, a munkálatok a forgalmi szempontból kevésbé terhelt napokra esnek majd.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy csak kedd és péntek közötti napokon lesznek terelések június és július hónapban (augusztusban nem) a Budapest felé tartó oldalon, Székesfehérvár és az M0-s között. Ott is csak úgy, hogy két sávon biztosítani tudják a folyamatos haladást.

Az M7 autópálya Érd és Székesfehérvár közötti szakaszán az aszfaltburkolat átlagéletkora meghaladja a 15 évet. Az utóbbi időben a pálya ezen szakaszának állapota több helyen is gyorsan romlott.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!