A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Komoly terepjárót faragtak a D-Maxból

Fotó: Isuzu
Vágólapra másolva!
A brit Isuzu forgalmazó készítette el a D-Max Mudmaster változatát, amelynél mindent megtettek a terepképességek javítása érdekében.
Vágólapra másolva!
Fotó: Isuzu

A brit forgalmazó a kínálat állandó részévé tette az Arctic Trucks nevű tuningcég által készített D-Max AT35-ös pickupot, ami nettó 52 495 fontos árával egyben a márka legdrágább modellje is. Olyanok is vannak szép számmal, akik igénylik a fokozott terepképességeket, de nem kell nekik az extrém átépítés, nekik készült a D-Max Mudmaster, amelynél gyári és a piacon elérhető kiegészítőkkel fokozzák a jármű tudását.

Fotó: Isuzu

Tetőre kivezetett szívósor, első lökhárítóba épített csörlő, 4,4 cm-es emelést biztosító Pedders felfüggesztés, 20 colos felnik Toyo terepmintás abroncsokkal, kiegészítő fényszórók, acél alsó védőlemezek javítják a terepképességeket. Az Isuzu D-Max Mudmaster használhatóságát könnyen takarítható üléskárpit, gumi padlószőnyeg, masszív tetőcsomagtartó, vonóhorog, megvilágított fellépők javítják. A V-Cross nevű csúcs-felszereltségből készítik a Mudmaster modellt, amelynek nincs ára, ugyanis a vásárló saját igényeinek függvényében döntheti el, pontosan milyen extrákra van szüksége a gyár által kínáltak közül.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!