A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Idő előtt: friss Toyota RAV4

Fotó: FAW Toyota
Vágólapra másolva!
Közeleg a generációváltás, ezért a 2025-ös évre csak minimális változásokkal fordul rá a Toyota RAV4. Kínában szeptember 2-án debütál a friss modell.
Vágólapra másolva!
Fotó: FAW Toyota

A Toyota legnépszerűbb autója világszerte a RAV4-es szabadidő-autó, ennek megfelelően még az aktuális modellgeneráció utolsó évére is kap néhány változást a konstrukció. Legalábbis erről árulkodnak a kínai piacon kapható, a FAW-Toyota vegyesvállalat által gyártott modellel kapcsolatos dokumentumok, amelyeken láthatók a külső-belső változások.

Fotó: FAW Toyota

A hűtőrács, a lökhárítók és a kerékjárat-díszlécek változnak a külsőn, bent a műszerfalpárna, a dekoráció és a kárpit változik, az új modellévben már nem állati eredetű, hanem műbőr kárpitot használnak, amelyet látványosabb díszvarrással látnak el. Egyelőre nincsenek információk a testvérmodell, a GAC-Toyota által gyártott Toyota Wildlander változásairól – ezt mifelénk Suzuki Acrossként árulják. Műszakilag nem lesz változás a Toyota RAV4 frissítésnél, a nagy újdonságokkal meg kell várni a 2026-ra várható generációváltást.
 

Fotó: FAW Toyota

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!