A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Közutas furgonnal háborúzott egy autós, mutogatás és büntetőfékezés is volt - videó

Vágólapra másolva!
A Magyar Közút egyik járműve keveredett komoly nézeteltérésbe egy autóssal az M0-son.
Vágólapra másolva!

A Bpiautosok.hu olvasója az M0 déli részén, az M5-ös autópálya lehajtójánál közlekedett, amikor egy közúti konfliktus történt az orra előtt.

Először azt hittem, hogy a mutogató autósnak velem van valami baja, ekkor azonban bevágódott mellé a Magyar Közút autója. És itt kezdődött az adok-kapok... A fekete autó végül az útvonalon megengedett sebességhatárt jócskán túllépve, a leállósávot használva lépett meg. A közutas furgon 'üldözőbe vette', a sárga villogóját is felkapcsolta, de már nem érte utol, a következő lehajtón elhagyta a pályát"

 - írta a felvétel beküldője, aki a hátsó kamerájának a felvételét is megnézte, de nem látott semmit előzményként.

Mélyen elítéljük a felvételen látottakat, azok semmilyen módon nem egyeztethetőek össze társaságunk alapelveivel. A járművet és a sofőrt a videó adatai alapján beazonosítottuk. A belső vizsgálatunk még tart, de tekintettel arra, hogy az ilyen viselkedésformától a leghatározottabban elhatárolódunk, ezért a lehető legszigorúbb következményei lesznek ennek az ügynek"

 – írta Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

Nemrég egy rendőrautó büntetőfékezett az M1-M7 bevezetőjén, abban az ügyben a rendőrség is megtette a szükséges lépéseket.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!