A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Retró megjelenéssel ünnepel az 50 éves Porsche Turbo

Fotó: Porsche
Vágólapra másolva!
Matrica-dekorral és 50 évvel ezelőtti mintát felelevenítő szövetkárpittal jön a Porsche 911 Turbo 50 Years limitált szériás modell.
Vágólapra másolva!
Fotó: Porsche

Fél évszázaddal ezelőtt dobta piacra a Porsche az első 911 Turbo modelljét, amelyről természetesen egy limitált széria erejéig is megemlékeznek. A Porsche 911 Turbo 50 Years modellnél a nagyközönség által először látott autó dekorációját és az első, Ferdinand Porsche lányának átadott 911 Turbo kárpitját veszik át.

Fotó: Porsche

A megjelenés évére utalva 1974 példányt készítenek a jubileumi grafikával ellátott példányokból, a megjelenési csomag felára egyébként (USA) 29 700 dollár, ami több mint 10%-a a Porsche 911 Turbo S extrák nélkül 263 095 dolláros árának. Ezért a pénzért a már említett grafikán és szövetkárpiton kívül rengeteg jelvényt, feliratot kap az ügyfél, a kormány közepén pedig nem a mai, hanem az 1974-ben aktuális Porsche-logó jelenik meg. Az autóhoz még mellékelnek egy, az autóhoz passzoló grafikával rendelkező Porsche-kronográfot is, amely szintén 1974 példányban készül, az órába gravírozott sorozatszám megegyezik az autó plakettjén szereplő sorozatszámmal.
 

Fotó: Porsche

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!