Bangkokban épül a legújabb Porsche toronyház

Fotó: Porsche
Vágólapra másolva!
A 21 emeletes épületben 22 lakást alakítanak ki, mindegyiket meg lehet közelíteni autóval. Az ház gerincét egy spirális felhajtó jelenti.
Vágólapra másolva!
Fotó: Porsche

Bangkok központjában épül a legújabb Porsche toronyház, ami az első ilyen létesítmény lesz Ázsiában. Az Amanda nevű ingatlanfejlesztővel közösen megvalósuló projektben egy 95 méter magas, 21 emeletes épületet húznak fel, amelynek központi eleme egy spirális felhajtó, amelynek segítségével az összes lakás megközelíthető lesz autóval. Összesen 22 lakást alakítanak ki, ezek mérete az 525 négyzetméteres 2 szobástól az 1134 négyzetméteres 2 szintes lakásokig terjed. A nagy méretű teraszokhoz való hozzáférést elektromos mozgatású tolóajtók teszik szabaddá.

Fotó: Porsche

Garázsok helyett „Élménytereket” alakítanak ki, ahol a tulajdonosok autóit lehet majd megcsodálni, ez egyébként egy olyan közösségi tér lesz az ingatlanban, ami rendezvényeknek is helyet ad majd. Jövőre indul a kivitelezés, ami a tervek szerint 2028-ra fejeződik be. A központi helyen lévő Porsche Design Tower Bangkok toronyházban a lakásokért 15-40 millió dollárt kell fizetni.
 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!