Felnyitott platóval hídnak ütköző teherautós és kamion előtt fékbe taposó BMW-s az M1-esen - videók

Vágólapra másolva!
Válogatás az ezen a héten közzétett, hajmeresztő hazai közúti eseményekből.
Vágólapra másolva!

Felnyitott platóval ütközött az M1-es egyik felüljárójának egy teherautó. Előkerült egy olyan felvétel is, amin látható, hogyan történt a baleset. Videó ide kattintva!

Szikszó és Encs között rögzítettek életveszélyes jelenetet az M30-ason. Egy Skoda Fabia nagy sebességgel száguldozott a forgalommal szemben. Videó ide kattintva!

Teljesen magán kívül volt egy autós Óbudán, többször is nekihajtott az óvoda kerítésének. És ez még csak a kezdet volt. Videó ide kattintva!

Előbb egy rosszkor fékező BMW-st talált telibe hátulról egy kamion, majd félreállt egy másik autó is az M1-esen. Nem semmi, mit műveltek. Videó ide kattintva!

 

Egy autós a 6-os útról szeretett volna felhajtani az M6-osra Százhalombattánál, de nem tudott, mert egy driftelő autós miatt blokkolták előtte a körforgalmat. Videó ide kattintva!

Egy autós szabályosan közlekedett az M2-es külső sávjában, amikor nagy sebességgel húzott el mellette két autó. Az egyik a belső, a másik a leállósávot használta. Videó ide kattintva!

Egy robogós a buszsávon belül maradva kikerülte az álló buszt, egy autós pedig figyelmetlenül váltott sávot. Sajnos találkoztak. Videó ide kattintva!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!