Autóápolás otthon, baráti áron

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az ALDI szezonális választékával könnyű felkészülni a télre.

Vezető ajánlataink

Elérkezett az idő, hogy felkészítsék autójukat a közelgő télre, a zordabb időjárásra. Különösen fontos ilyenkor, hogy átnézzék és karbantartsák járművüket – amennyire ezt otthon megtehetik. Így autójuk megbízható útitársuk lesz a téli hónapokban is. 

 

Navigáljon legjobb akcióink között!

A télre való felkészülésben mi is segítünk. Saját márkás AUTO XS termékcsaládunkban szinte minden fellelhető, amire szükségük lehet autójuk ápolásához, otthoni karbantartásához.

Fotó: ALDI

Megbízható minőségű, ám alacsony árú szerszámainkkal, eszközeinkkel könnyűszerrel elvégezhetik a kisebb-nagyobb autóápolási és szerelési munkákat. Október 24-től aktuális akciós kínálatunkban az AUTO XS takaróponyvától a hidraulikus autóemelőn át a jégoldóig sok-sok autós termékkel várjuk, a készlet erejéig. A tartozékok és kiegészítők vonzó kínálatából válogatva tovább növelhetik autójuk komfortját, így téve még kellemesebbé a közös utakat.

Fotó: ALDI

Mi mindenre gondolunk

Aktuális kínálatunkat mindig érdemes alaposan szemügyre venniük, hiszen színes, bőséges és pénztárcabarát élelmiszer-kínálatunk mellett az ALDI-üzleteinkben elérhető, nem élelmiszer jellegű saját márkáink gazdag választékából is mindent beszerezhetnek, amire csak otthon és a ház körül szükségük lehet.

Nálunk a jó dolgok ősszel is együtt járnak!

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!