Eddig titkolt Bugattikat mutatnak meg a Loh Collection múzeumban

Fotó: Bugatti
Vágólapra másolva!
Zárt körű előadást tartottak a Bugatti márka formatervezéséről, ahol eddig nem látott terveket is megmutatnak. Néhányról adtak közre képeket is.
Vágólapra másolva!
Fotó: Bugatti

A németországi Loh Collection autómúzeumban november elején tartanak egy szemináriumot a Bugatti márka világáról és történetéről, ennek keretén belül eddig nem látott járműveket és terveket is megmutatnak. A márka korábbi vezető formatervezője, Achim Anscheidt tart előadást a Bugatti márka formatervezésének fejlődéséről, amelyhez előszedték a Chiron tervezése során készített, az ötleteket mutató 1:4 méretarányú maketteket, de közreadtak egy vázlatot a modern Atlantique kupéról is.

Fotó: Bugatti

Az eseményen ott lesz a Bugatti T35 Homage nevű roadster, amelyet Walter da Silva tervezett (a fényképen ő ül a volán mögött) a Type 35-ös versenyautó stílusát felelevenítve, de egy kicsit a jövőbe is tekintenek. Külön fejezetet szentelnek a mesterséges intelligencia autó-formatervezésre gyakorolt hatásáról, amelyhez illusztrációnak a Tourbillon fejlesztése során generált képeket használják majd. Mindössze 16-an vehetnek részt a rendezvényen, őket a jelentkezők közül választják majd ki, a szemináriumon való részvétel ára 2750 euró szállás nélkül. Ezért a pénzért viszont nem csak a márka megjelenésének fejlődéséről kapnak információkat, hiszen ott lesz Mate Rimac, a Bugatti márka elnök-vezérigazgatója is a gyári emberek között.
 

Fotó: Bugatti

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!