Halvacsora a Box utcában

Vágólapra másolva!
Tisztelt Hölgyem / Uram!
Vágólapra másolva!

A SHRIMP Kft. Édes vízi és tengeri, friss halak szállítója, valamint a Box Utca

2003. február 17-én, hétfőn

halvacsorát rendez, ahol Gátfalvi Béla konyhafőnök által készített fogások kerülnek tálalásra.

Ajánlatunk a következő:

Vegyes tengeri halkocsonya, citrommal, rákszirommal 850 Ft
Rántott tintahal karikák, csípős paradicsom szósszal 1100 Ft
Fekete kagyló fehérboros póréhagymával párolva 1120 Ft
Lepény hal filé fokhagymásan tejszínes tésztával 1650 Ft
Harcsa paprikás túrós csuszával 1490 Ft
Óriás languszta farok roston sütve fokhagymásan, paradicsomos spagettival, friss salátával 11900 Ft
Desszert: Grízes krém piskótában narancs mártással 690 Ft

Amennyiben fönti ételeinkből többfélét szeretne megkóstolni, kitűnő magyar borokkal kísérve, javasoljuk, válassza az alábbi menüsort:

Hideg előétel : Vegyes tengeri halkocsonya, citrommal, rákszirommal
mellé Dúzsi Fürtike 2002
Meleg előétel: Rántott tintahal karikák, csípős paradicsom szósszal és
Fekete kagyló fehérboros póréhagymával párolva
hozzá Etyeki kúria Sauvignon Blanc 2001

Választható főétel:
1. Lepény hal filé fokhagymásan tejszínes tésztával
és Szeremley Kéknyelű 2001

vagy

2. Harcsa paprikás túrós csuszával hozzá Takler Kadarka 2001
Desszert: Grízes krém piskótában narancs mártással
Degenfeld Hárslevelű 2000 (késői szüret)

A menü ára borokkal együtt 4900 Ft.

A borokat bemutatja és az Önök jó hangulatáról régi barátom, Czifra Attila, a Tengeralattjáró Étterem sommelier-je gondoskodik.
A borokat a Bortársaság biztosítja.

Legyen vendégünk egy kulináris estén, amelyen magyar és nemzetközi receptek alapján készített halkülönlegességeket kínálunk! Az ételekhez a legnevesebb magyar pincészetek borait ajánljuk.

Kérjük, részvételi szándékát, asztalfoglalását mihamarabb jelezze Ludmán Csaba, vagy Tóth Zoltán üzletvezetőnknél a 354 14 44 es telefonszámon, vagy emailben a foglalas@box-utca.hu címen.

Üdvözlettel

Kovács "Ko-Ko" István

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!