Emily Párizsban folytatja? A Netflix bejelentette a sikersorozat folytatását

Lily Collins, ''Emily In Paris''
Lily Collins ROME, ITALY - SEPTEMBER 10 ''Emily In Paris'' fourth season red carpet at Space Cinema Moderno Roma on September 10, 2024 in Rome, Italy
Fotó: Northfoto
Vágólapra másolva!
A fiatal marketinges lány kalandjai folytatódnak. Az Emily Párizsban 5. évadát berendelte a Netfix.
Vágólapra másolva!

Bombahírrel indította a napot a Netflix, ugyanis a világ kedvenc Emilyje nagy bejelentést tett. A streamer az Emily Párizsban oldalán egy videóval jelentkezett be, ahol a főszerepet alakító Lily Collins egy eszpresszós csészével és péksüteménnyel ül egy római háztetőkre néző erkélyen. 

Emily Párizsban, Lily Collins
Lily Collins már készül az Emily Párizsban 5. évadára
Fotó: NurPhoto via AFP/Luca Carlino

Nincs olyan hely, mint Róma

 – üzenete Collins, miközben kortyol egyet a kávéjából, és felfedi az 5-ös számot a csésze alján.

A lentebb látható videóval egyértelművé vált, hogy divatdiktátorunk szakmai és szerelmi kalandjai tovább folytatódnak a Netflixen egy ötödik évaddal, ahol folyamatosan rekordokat dönt a sorozat. A széria negyedik évadának második fele szeptember 12-én jött ki és az első napokban 19.9 millió nézővel startolt el a folytatás, ami A tökéletes pár mellett újabb rekord a Netflixnek, aminek köszönhetően bivalyerős szeptembert tudhat magáénak. 

Emily Párizsban vagy Rómában?

Mindenki legfőbb kérdése, hogy Emily visszatér-e Párizsba vagy végleg átteszi a székhelyét az örök városba, Rómába? A főhősnőnk továbbra is két különböző férfi között őrlődik, a jóképű Gabriel (Lucas Bravo) és a kisfiúsan sármos Alfie (Lucien Laviscount) iránt. Emilyt azonban a negyedik évadban nem csak az új kihívások vonzzák, de egy új város és egy potenciális új kaland vagyis férfi is Marcello Muratorival (Eugenio Franceschini) személyében. A kasmírcég tulajdonosnak a szerelem mellett egy jó marketinges sem ártana az üzletéhez, és felmerül a kérdés: Emily maga mögött hagyja Párizst, a szerelmi háromszöget és teljesen új életet kezd Olaszországban? Nos, az évad második fele és az potenciális ötödik évad biztos választ ad ezekre a kérdésekre. Lily Collins mellett még nincs arról hír, kik térnek vissza az új évadban, ami vagy 2025 vagy 2026-ban kerülhet legkorábban a Netflixre. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!