gasztronómia 2023. 03. 06.
A múlt század eleji vendéglők hangulatát hozná vissza Deli János
Úgy érzi, a magyar vendéglátásban az utóbbi időben a vendég kicsit háttérbe szorult.
![](https://cdn.origo.hu/2023/03/oSvqtqXRUhSxKuKqC3_HPrl-1U1712Akl932Z8eSSXI/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY2OTI1NjkzZDc5ZDQzOWY4NjQ4OTllZWM5Mjk5Y2Jj.webp)
Úgy érzi, a magyar vendéglátásban az utóbbi időben a vendég kicsit háttérbe szorult.
Ha ezen a piacon jár, ne felejtsen el betérni a legújabb pop up étterembe! Képgalérián az ételek.
Kóstolja meg a szakmában kiemelkedő séfek alkotásait!
A The New York Timesban sztárolták a pesti bisztrót. Szerények, és tényleg jól főznek, kipróbáltuk.