![](https://cdn.origo.hu/2024/05/DidA2UrVrFS6hRk9nIruJbdRU1Bf98jklMzKjfWRU78/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY0ZGQ5ZWY0NTJmYjRiYTY4ZDlhZjkzYTQ1YjRhMTY1.webp)
Felére csökkent a cukortartalom.
Az italgyártó vállalatok korábban komoly célkitűzést fogalmaztak meg a cukor- és kalóriatartalom tekintetében.
Önkéntes címkézési kötelezettségvállalást tett az európai söripar.
Tényleg léteznek negatív kalóriatartalmú ételek? Tények és fikciók.
Kontinensünkön több mint 40 millió fiatalt érint ez a lépés.
Vannak helyzetek, amikor különösen nehéz ellenállni.
Hiába cseréli a fehéret barnára vagy agávéra, a megoldás kulcsa nem ebben rejlik, ha cukorról van szó.