Balatonszemes 2018. 02. 19.
Ma kezdi a felkészülést a Bocuse d'Or európai döntőjére Pohner Ádám
Interjú a magyar döntő nyertesével.
![](https://cdn.origo.hu/2018/02/NiihO-4gAJigZT4uamsnI-6o1KlpAy-DWsjyoVRdedY/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YwNzY0MTVkYmZhODRmZGVhYWFhNTQ0Y2NiOWQ4YTA2.webp)
Interjú a magyar döntő nyertesével.
Ököruszály leves és vízibivaly lábszár a tányéron. Mini SVÉT a Rosinantéban.
A balatonszemesi Kistücsök étterem séfjeinek könnyen elkészíthető, tunkolós receptje.