SVÉT 2019. 12. 06.
Termelők portékái a 2019-es A piac konyhája konferencián
Székesfehérváron tartották a harmadik ilyen rendezvényt.
![](https://cdn.origo.hu/2019/12/w5XzKRlyu_oiBpqgq6jp17CJsjgwJ6IMSI0b3vDXwc4/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM5ZDRiMmVjNWY1ZTRiNDZhZWE2MjkyZGNlMDcwNmQ2.webp)
Székesfehérváron tartották a harmadik ilyen rendezvényt.
Lesz fürjmell almával, csülök almaszósszal, győri halászlé, keszthelyi tokhal és rengeteg más étel is.
Ököruszály leves és vízibivaly lábszár a tányéron. Mini SVÉT a Rosinantéban.
Kulináris hétvége ma és holnap a Villányi borvidéken.