gasztronómia 2020. 02. 03.
A múlt hét sztárja a kenyérlángos volt
Kiváló ebéd- és vacsoraötlet, ha nem tudja, mit készítsen. Heti gasztro-összefoglaló.
![](https://cdn.origo.hu/2020/02/c8kYFusQ1-jpUL2tfCjW_vCwmo-mokeDa3EEBLITNuQ/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0NjhiZjAyM2YwNjQzZWJhMTUxYjU4MzVmN2U0NTFj.webp)
Kiváló ebéd- és vacsoraötlet, ha nem tudja, mit készítsen. Heti gasztro-összefoglaló.
Először kapott három Michelin-csillagot Franciaországban egy japán séf.
És még néhány ötletet is adtunk, hogyan használja fel a maradék mézeskalácsot. Gasztro-összefoglaló.
A három helyett csak két csillagot kapott.
A díjnyertes séf Michelin-díjas bisztrójában a tökéletes ételek mellett a kenyerek is mennyeiek.
Széll Tamás és Szulló Szabina étterme, a Stand 25 Bib Gourmand minősítést kapott.