mogyoró 2020. 06. 11.
A 9 legegészségesebb dióféle, ami nem hiányozhat az étrendünkből
A diófélék kiváló tápanyagforrások, segítik az anyagcserét, az emésztést és a vérkeringést.
![](https://cdn.origo.hu/2020/06/rZuYvIr3fQnrsygFtT4sumtBQKitUvjmlwZUEqfINKE/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QyNDY1NTdhODBiMjRiODk5MmEwZGNkNzVjNjBjMjg0.webp)
A diófélék kiváló tápanyagforrások, segítik az anyagcserét, az emésztést és a vérkeringést.
A vacsora pedig dobogó kígyószív. Heti gasztro-összefoglaló.
Avokádókrémes spagetti reszelt pekándióval
Rukkoljon ki ezzel az újdonsággal az ünnepeken!
Nőknél már heti egy-két kis adag dió és mogyoró elfogyasztása is eredményeket mutat.