könyv 2018. 12. 03.
Szilvás, meggyes, fokhagymás, fűszeres, csokis - különleges sajtokat kóstoltunk
A Sajtfogások című könyv bemutatóján, a Hold utcai piacon megtudtuk, hogyan kell sajtot kóstolni.
![](https://cdn.origo.hu/2018/12/5D7WpBWWebr-LU4oTVeIlmO1hP3fOO0AehxO6OmTvnU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YyMWVjODA2ZjliYjQ4ODA5M2Y5MTcwN2M1NThhMTAy.webp)
A Sajtfogások című könyv bemutatóján, a Hold utcai piacon megtudtuk, hogyan kell sajtot kóstolni.
Dugós, esetleg egy hete áll a spájzban, és kicsit már megecetesedett? Sebaj, jó lesz a pörköltbe vagy a rizottóba! Nem lesz jó.