A szeptemberi becsöngetésig tart a Kultik mozik akciója

Vágólapra másolva!
Te is pattogatott kukoricával felszerelkezve szeretsz beülni a moziba? Jó hírünk van! Augusztus 31-ig az ország Kultik mozijai remek akcióval várnak: az ajkai, soproni, dunaújvárosi, kaposvári, pécsi, salgótarjáni, szentesi, hódmezővásárhelyi és csepeli Kultik moziban az 5 ezer forint feletti értékben vásárolt büfés finomságaid mellé remek ajándékok közül válogathatsz!
Vágólapra másolva!

Nyár = szabadság, szerelem, mozis randi… A mozi a kezdetek óta – lassan 130 éve – klasszikus randihelyszín, ahol nincs szükség sok beszédre, viszont remekül szórakozhattok az újabbnál újabb filmeken. Különben is: a kánikulában jólesik a hűvös moziban fejest ugorni egy izgalmas történetbe, és önfeledten nevetni, néha pityeregni.

Harapnivaló élmények

A kötelező mozis koszt az első randin sem maradhat el: jó megosztozni a frissen pattogtatott kukoricán, a ropogtatnivaló finomságokon, no meg együtt szürcsölni a finom kortyolnivalókat.

Ha legalább 5 ezer forint értékben vásárolsz az ajkai, soproni, dunaújvárosi, kaposvári, pécsi, salgótarjáni, szentesi, hódmezővásárhelyi és csepeli Kultik mozik büféiben, akkor kedved szerint pattogatottkukorica-tartó fémvödör, mozis pohár, kéken világító LED Avatar-tál közül válogathatsz. Ezekkel aztán menőzhetsz a nyáresti bulikon, kerti partikon is.

Gyerünk a moziba be!

Az összesen 9 mozit üzemeltető Kultik Mozihálózat mindig premieridőpontokban hozza az újdonságokat, így például a gyerekek kedvence lehet a most érkező Képzeletbeli barátok, vagy premier előtt, gyereknap alkalmából az új Garfield-film, június közepén az Agymanók 2. és a Gru 4. Utóbbi vetítésein meglepetés is várja a kicsiket!

A felnőtteknek szól a május végén debütáló Furiosa: A Mad Max Saga, a Bad Boys 2., a Hang nélkül című horrorfilm cselekményének előzményét feldolgozó alkotás, illetve a nyár nagy dobása, a 3. Deadpool & Rozsomák.

Ugorj fejest a nyárba és hagyd, hogy beszippantson a mozi különleges varázsa!

(x)

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről