Julia Roberts szépíti a házasságát

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: Hölgyfórum Julia Robertsnek egy héttel ezelőtt teljesült régóta dédelgetett álma: végre férjhez ment szerelméhez, az operatőr Danny Moderhez. A házasság legfőbb akadálya a férj előző felesége, Vera volt, a hölgynek ugyanis egyáltalán nem állt szándékában elválni Julia választottjától. Nem könnyítette meg a helyzetet, hogy Danny szülei is kedvelték Verát, és nehezteltek Juliára, amiért szét akarja robbantani fiuk házasságát.

Az Oscar díjas színésznő állítólag még mindig féltékennyé akarja tenni Verát annak ellenére, hogy már elérte célját. Nemrégiben pazar nászútról szóló történetet tálalt a sajtónak, miszerint a mézes hetek alatt beutazták Európa egy részét: Londonban, Párizsban, sőt Görögországban is jártak. Az amerikai National Enquirer c. bulvárlap szerint azonban el sem hagyták az Egyesült Államok területét.

A pár Mexikóban, Julia Taos-i farmján házasodott össze. Az egy hétig tartó ünneplést követően 15 órás, 1450km-es út várt rájuk vissza Los Angelesbe Julia Land Cruiserével. Miután a színésznő túl volt új filmjének, a Full Frontalnak sajtótájékoztatóján, Danny pedig végzett egy Burger King reklám felvételével, július 24-én csendesen leléptek, hogy kétnapos valódi nászútjukat Santa Barbarán töltsék.

A Moder család egyik barátja így nyilatkozott: "Julia csak kitalálta az európai nászútról szóló élménybeszámolókat, mert féltékennyé akarta tenni Verát. Nagyon jól tudta, hogy Vera követni fogja az eseményeket. Azt akarta, hogy irigykedjen a csodálatos utazás miatt. Megpróbálta minél tökéletesebbnek feltűntetni a kettejük kapcsolatát - ez egyfajta bosszú akart lenni Verával szemben, amiért annyira megnehezítette Danny számára a válást. Ez volt az utolsó döfés."

Korábban:
Julia dilemmája: karrier vagy gyermek
Julia Roberts hamarosan kismama lehet
Nem bocsát meg Julia Robertsnek az ex-feleség

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!