Gwyneth szerelme angol rockzenész

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: BLIKKNagy visszhangot váltott ki a közelmúltban az amerikai színésznő azon nyilatkozata, hogy az angol férfiak annyira esetlenek, hogy mióta Londonban tartózkodik, még csak kétszer hívták randevúra, ami messze elmarad attól, amihez New Yorkban szokott. Gwyneth szerint a visszafogott angolok csak munkahelyen képesek ismerkedni. Heather Graham színésznő rögtön megcáfolta egy másik lapban Paltrow-t, mondván, őt számtalanszor hívták Londonban randevúra.

A Coldplay oldalahttp://www.coldplay.com/

Most úgy látszik, Chris Martin vette a bátorságot, és megszólította a sztárt. A Coldplay énekese Paltrow iránti érzéseit az is mutatja, hogy a színésznő egy partijára új számot készített. Egy szemtanú szerint, mikor Chris Martin neki ajánlva elénekelte a dalt, barátnője teljesen meghatódott.

Az énekes egyébként saját szerelmi életéről nemrég rendkívül szerényen nyilatkozott a The Sunnak. Bevallotta, a nők közelében kisfiúnak érzi magát: odavan értük, de rögtön zavarba jön, amikor udvarolnia kellene. Azt is elmondta, nem volt még túl sok barátnője. Paltrow előtti barátnőjével, Lily Sobhanival Martin majdnem összeházasodott. A szerény énekes régebben Natalia Inbrugliával is járt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről