Kidman újra énekel

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Majdnem bizonyos, hogy Nicole Kidman lép Liza Minnelli helyébe az 1972-ben készült, klasszikusnak számító Kabaré modern változatában.

Nicole egyszer már elbűvölte énekhangjával a szakma és a közönség jó részét a Moulin Rouge című, igen modern felfogású musicalben, ahol a női főszereplőt, a mulató táncosnőjét alakította. Az ausztrál színésznő a legesélyesebb arra, hogy Satine szerepe után ő alakítsa Sally Bowles, a német bárénekesnő figuráját is.

A brit Daily Star című lap értesülése szerint a film producerei szeretnék, ha a frissen felfedezett Will Young alakítaná az igényes angol professzort, Brian Robertset, a Kit Kat Club énekesnőjének szerelmét.

Will a Pop Idol című tehetségkutató műsorban tűnt fel először. Győzelme óta két dallal is a slágerlisták élére került. A hírek szerint Nicole is nagyon jó véleménnyel van a fiatal tehetségről. "Megnéztem a Pop Idolfelvételén Will produkcióját, és teljesen lenyűgözött. Ő lenne a tökéletes partner a filmben. Nagyon remélem, hogy képes leszek megállni a helyem az ő énektudása mellett" - árulta el egy barátjának.

Korábban:
Kidman randevút ígért egy rádió-műsorvezetőnek
Kidman nem indulhat az Arany Oroszlánért
Nicole Kidman nem tudta, hogy megjelenik életrajza

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről