Samantha Mumba megállíthatatlanul tör előre

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Samantha Mumba még csak 19 éves, de karrierje olyan sebességgel tör előre, hogy követni sem könnyű újabbnál újabb produkcióit. A félig ír, félig afrikai származású lány 17 évesen hagyta abba az iskolát, egy lemezszerződéssel a zsbebében. Kezdetben ugyanis még csak énekesnőként próbálkozott. A Gotta Tell You című debütáló albumával szinte azonnal sztár lett belőle, és sorra készítette videoklipjeit.

Samantha Mumba hivatalos honlapjahttp://www.samanthamumba.com/

A sztárok munkájához hozzátartozik, hogy gyakran pózolnak különböző magazinok címlapján, csakhogy nem mindegyiküket választják meg a legszexibb előadónak. Samantha Mumba azonban - enyhén hiányos öltözetben - kiérdemelte ezt a címet a 2002-es év FHM-olvasói körében.

Szépségére a kozmetikai ipar is felfigyelt: szerződést kapott egy különleges hajápoló termék reklámozására, amely kimondottan fekete nők haját ápolja. Az énekesnő egyre több önbizalommal nyilatkozott sikereiről: "Rengeteg fiatal lány próbálkozik a popszakmában, de a legtöbben amerikaiak, szőkék, kék szeműek, és folyton mosolyognak. Én pont az ellenkezője vagyok ennek a típusnak: fekete vagyok, félig ír, és valami többet szeretnék kihozni magamból, mint a puszta jókedvet. Határozott véleményem van szinte mindenről."

Amikor azonban Steven Spielberg felkérte az Időgép című film egyik szerepére, még ő is nagyon meglepődött. Ez volt az első színészi próbálkozása, de annyira megtetszett neki, hogy máris egy következő produkció terveivel foglalkozik.

Az Időgép hivatalos honlapjahttp://www.warnerbros.co.uk/movies/timemachine/index.html

Az Időgép-ben mellesleg kisöccse, a 11 éves Omero Mumba is szerepelt, aki - fiatal kora ellenére - már rapperként is bemutatkozott. A filmnek azonban van még egy érdekes rokoni aspektusa: rendezője, Simon Wells a történet eredeti szerzőjének, H. G. Wellsnek a dédunokája.

Samantha Mumba egyelőre titkolózik, és nem árulja el, mi lesz a következő filmszerepe. Mindössze ennyit osztott meg az érdeklődőkkel: "Még nem írtam alá a szerződést, így nem mondhatok sokat, csak annyit, hogy nagy film lesz, nagy nevekkel, és a jövő évben forgatjuk."

Korábban:
J.Lo exférje a Playboy-házban lazít
Újabb filmváltozat Wells Időgépéből

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!