A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Alicia Keys színésznőként is kipróbálja magát

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIAlicia Keys tehetsége sokoldalú, a zene világában ezt már bebizonyította. Nemcsak énekesnőként adja elő számait, de ő is írja azokat, és lemezén több hangszeren maga játszik. Mielőtt azonban berobbant a könnyűzene világába, a színészettel is próbálkozott. Ezirányú ambícióit egy időre félre kellett tennie, mert a Songs in a Minor című lemez hatalmas sikert aratott - többek között 4 Grammy-díjat hozott neki.

Alicia Keys menedzsere, Jeff Robinson most látta elérkezettnek az időt arra, hogy pártfogoltja visszatérjen a színészmesterséghez. Úgy döntött, az a legbiztosabb, ha ő maga lesz a készülő film producere, és a forgatókönyvírást is magára vállalja. A produkciónak egyelőre még nincs címe, de a cselekmény fő szálait már kidolgozták.

"Könnyfakasztó történet lesz" - mondja Jeff Robinson. "Alicia olyan természetesen mozog a kamera előtt, hogy biztosan jó alakítást nyújt majd. Sokan nem tudják, de tulajdonképpen hosszabb ideje műveli a színészetet, mint a zenélést. Ráadásul az édesanyja is színésznő."

A producer azt is elárulta, hogy Keyst kérték fel először a Csillag születik című film újraforgatott verzójának női főszerepére, Will Smith partneréül. Az ajánlatra azonban nemet mondott, így Jennifer Lopez játssza majd Barbra Streisand egykori szerepét.

Alicia Keys honlapjahttp://www.aliciakeys.com/

"Valóban kaptunk ajánlatot, de úgy gondoltuk, hogy Alicia első filmszerepének különböznie kell a valódi énjétől. A Csillag születik története túlságosan hasonlít az életéhez" - magyarázza Robinson. "Ha egy popsztár önmagát alakítja a vásznon, az nem valódi színészi feladat. Alicia kihívásra vágyik, igazi megmérettetésre. Szerintem is jobb, ha az első filmjében egy kisebb, de érdekes karaktert formálhat meg, mert innen fejlődhet majd tovább filmsztárrá."

Alicia Keys deütálása a filmvilágban a Disney stúdió berkein belül valósul majd meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!