A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Már régóta lehetett sejteni, hogy az UFC egymásra engedi a kisváltósúly világbajnokát, Sean O'Malley-t, valamint az elsőszámú kihívóját, Merab Dvalishvilit.

Dana White személyesen jelentette be, hogy szeptember 14-én érkezik a várva várt harc a bajnok és a kihívó között. A gálára Las Vegasban kerül majd sor és mindkét harcos már várja, hogy lerendezzék egymás között a nagy kérdést, melyikőjük a legjobb.

A 29 éves bajnok legutóbb Marlon Vera ellen védte meg a címét, míg a 33 esztendős kihívó tíz meccses nyerőszériában van, ráadásul a három legutolsó skalpja, három korábbi világbajnok volt, Henry Cejudo, Petr Yan és José Aldo. 

A két sportoló között elég feszült a viszony, korábban Dvalishvili azt mondta: 

Ne lepődjen meg senki, talán kiütöm őt, mert nagyon magabiztos, én pedig felkészült vagyok. Egyre jobbá válok, edzek és ki tudom ütni O'Malley-t, úgy gondolom".

Hát az biztos, hogy a grúz-amerikai harcos némi önbizalomért nem megy a szomszédba. Persze az amerikai bajnokot sem kell félteni: "Többféleképpen nyerhetek ellene. Izgatott vagyok a harcunk miatt." Nos, egy biztos, a legnagyobb nyertesei ennek a párharcnak valószínűleg a nézők és MMA-rajongók lesznek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!