Élő:
Vágólapra másolva!
Ugyan a Serie A harmadik fordulójában a Napoli 2-1-re legyőzte a Balogh Botonddal felálló Parmát, a brazil válogatott David Neres számára nem alakult jól a szombat este, ugyanis a találkozó után fegyveres támadók rabolták ki.

A néhány hete a portugál Benficától igazolt brazil támadó a 69. percben állt be csereként, négy perccel azelőtt, hogy a Parma 22 éves magyar válogatott hátvédje, Balogh Botond elhagyta volna a pályát. Neres aztán főszereplővé vált, ugyanis ő adta a gólpasszt a kameruni Frank Anguissának, akinek a találatával a 97. percben megszerezte a győzelmet Antonio Conte csapata.

Napoli - Parma - Serie A TIM
Fegyveresek rabolták ki a Napoli új szerzeményét, David Nerest
Fotó: NurPhoto via AFP

Az olasz L'Unione Sarda információ szerint azonban nem alakult jól a támadó hátralévő estéje, ugyanis miután elhagyta a stadiont, két fegyveres férfi támadta meg, akik betörték a terepjárója ablakát, majd megfenyegették, hogy megölik őt és az autóban tartózkodó feleségét is, ha nem adja át a luxusóráját. A 27 éves szélső eleget tett a támadói követelésének, akik végül motorral menekültek el a helyszínről.

A rablótámadást a futballista párja, Kira Winona is megerősítette a közösségi oldalán, ahol elnézést kért a szurkolóktól, akik a stadion előtt vártak rájuk. A hírek Neres feljelentést tett a rendőrségen, majd visszatért a hotelbe, ahol jelenleg laknak a párjával.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!