A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Carrey nélkül készül a Maszk 2

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Jim Carrey

Jim Carrey által vált híressé, a folytatásban azonban már más viseli. A Loki szelleme által irányított maszk Alan Cumming megformálásában kel életre a vásznon, és Jamie Kennedynek segít majd a felelősségteljes felnőtté válásban. A 2004-ben készülő, A maszk fia című filmet Lawrence Guterman (Vonzások és állatságok) rendezi, aki inkább két kevésbé ismert színészt választott a szupersztár Carrey helyett.

A gumiarcú komédiás azonban nem marad munka nélkül így sem. Sőt, egyre komolyabb szerepekben próbálja ki magát. Május végén kerül az amerikai mozikba legújabb filmje, a Bruce Almighty, melyet Jennifer Anistonnal forgatott. Közben véget értek az Eternal Sunshine of the Spotless Mind című filmje felvételei is, amit a világ egyik legjobb videoklip-rendezője, Michel Gondry készített Amerika egyik legelismertebb forgatókönyvírója, Charlie Kaufman művéből. Az alkotás igazi sztárparádét vonultat fel: Carrey feleségét Kate Winslet játssza, és fontos szerepben tűnik fel Kirsten Dunst, Tom Wilkinson és Elijah Wood is.

Jim Carrey linkek a Katalógusban http://vizsla.origo.hu/static/kultura,_muveszet,_tarsadalom/film,_szinhaz/szinhazmuveszet/szineszek/kulfoldi_szineszek/Jim_Carrey/

Jim Carrey pedig már igent mondott Steven Spielberg felkérésére is, aki a The Secret Life of Walter Mitty című filmje főszerepére kérte fel. Keseregni tehát nincs oka: nincs többé szüksége a maszkra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!