Julia Roberts a marihuána vonzásában

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ragaszkodsz még a bolondozáshoz?

Juliának szüksége volt a lazításra, hiszen Clooney a hollywoodi sztárok viccmestereihez - Robert De Niro, Johnny Depp - méltón a forgatás alatt folyamatos csínytevéseivel bosszantotta őt és másik filmbéli partnerüket, Brad Pittet. Bradet sokszor a hotelszobájának ajtaja fölé erősített vizes vödör várta egy kemény forgatási nap után, így lefekvés előtt néha órákba telt, amíg elhárította a rá leselkedő veszélyeket. Brad és Julia, a különféle csínyek áldozatai végül bosszút álltak, és a gyanútlan Clooney WC-deszkáját pillanatragasztóval kezelték.

Az infantilis viccelődések közepette az Ocean's Eleven forgatásán Julia egy csupa gyémánt nőt játszott, aki néha királyi többesben beszél. Roberts éppen az ellenkezőjét alakította a nemsokára magyar mozikba kerülő Amerika kedvencei vígjátékban: egy dagiruha segítségével Kikit, a kövér, egyszerű filmes lányt, Catherine Zeta-Jones és John Cusack partnerét.

Bevallása szerint az utóbbi szerepet érzi magához közel állónak, hiszen annak ellenére, hogy idén elnyerte az Oscar-díjat az Erin Brockovich - Zűrös természet című filmben nyújtott alakításáért, nem változott az önértékelése.

Korábban:
Amerika kedvencei jótékonysági vetítésen
A Time szerint Julia Roberts az első számú amerikai filmsztár
Brad Pitt a tűzzel játszik
Julia Roberts - a legdrágább nő

[origo] / Blikk

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!