Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A People amerikai bulvárlap idei szavazásának, november 15-én nyilvánosságra hozott végeredménye szerint Pierce Brosnan lett az olvasók által legszexisebbnek tartott ma is élő férfi. Az előző években hasonló szívtiprók: Brad Pitt, Richard Gere, Harrison Ford és Geroge Cloony nyerték el a hízelgő titulust.

A magazin több kategóriában is várta a szavazatokat. A legszexisebb facér férfi díját Benjamin Bratt kapta, aki júniusban szakított Julia Roberts-szel. Vincente Fox, az 59 éves mexikói elnököt pedig a legszexisebb állami vezetőnek kiáltották ki a szavazatok alapján. Yo Yo Ma a legszexisebb klasszikus zenész, Dr Phil McGraw a legszexisebb önsegélyező guru címet érdemelte ki.

A People szerint a 48 éves ír származású Brosnan nem elsősorban szívtipró filmszerepeinek köszönheti a titulust, hanem karizmatikus személyiségének, becsületességének, és persze tökéletes arcvonásainak.

Brosnan, aki januárban kezdi forgatni negyedik James Bond-filmjét, a People kérdésére elismerte, hogy nemrég csináltatta meg a fogait, azt azonban cáfolta, hogy bármilyen plasztikai műtéten átesett volna, és, hogy festetné a haját.

"Igazán izgalmas dolog Bond szerepét játszani - nyilatkozta a színész. - A legszebb nőkkel kell csókolózni és ágyba menni." Brosnan a civil életben azonban hűséges élete párjához, Keely Shaye Smith újságírónőhöz, akit augusztusban vett feleségül.

Korábban:

Titokban nősült Brosnan

Ajánlat:

People

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!