A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Olasz szexszimbólum játszik svéd szexszimbólumot egy életrajzi filmben

fara04851 Sixties Attore Anni Sessanta Fotografia Acteur Fontaine Italie Italien Italienne Italiens Italiennes SET Novecento Annees 1960 - Annees 60 - Annees soixante COUPLE Rome 20 20e 20eme XX XXe XXeme siecle Fontana Cinéma Tournage 20 20th XX XXth cen
Anita Ekberg és Marcello Mastroianni Az édes élet-ben
Vágólapra másolva!
A napokban fejeződtek be Rómában az Anita Ekberg svéd színésznőről (1931-2015) forgatott játékfilm felvételei, amelyben Monica Bellucci alakította az egykori modellből lett filmcsillagot.
Vágólapra másolva!

Antongiulio Panizzi olasz rendező The Girl in the Fountain (Lány a szökőkútban) című életrajzi filmjének kedvéért az 55 éves Bellucci szőkére festette a haját. Mint a színésznő a Corriere della Sera című lapnak elmondta, a film

Panizzi filmje felidézi Federico Fellini (akiről legutóbb itt írtunk) Az édes élet (La dolce vita) című remekművének olyan klasszikus jeleneteit is, mint amikor Ekberg a Trevi-kútban fürdött.

Anita Ekberg és Marcello Mastroianni Az édes élet-ben Forrás: Farabola/Leemage

Az Olaszországban letelepedett svéd színésznő ragyogó karrierje után, élete alkonyán magára maradt és szegénységben, nélkülözve halt meg.

Belluccit a filmezés mellett színházi feladatai is lefoglalják.

Csütörtökön lesz a premierje a közép-olaszországi Spoletóban egy Maria Callasról szóló drámának, amelyben ő alakítja a világhírű énekesnőt. A Lettere e memorie (Levelek és emlékek) című darabot, amelyben a színésznő szerint a díva "ereje, szépsége és nőiessége" is megmutatkozik, Tom Volf rendezte meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!