A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Véres mellekkel és szájjal pózolt a Disney egykori gyereksztárja

bella thorne
Vágólapra másolva!
A 25 éves Bella Thorne, a Disney egykori gyereksztárja nem a szemérmességéről híres, az Instagramján rendszeresen oszt meg magáról erotikus kicsengésű képeket, de rendezett már pornófilmet is. Most úgy döntött, hogy komolyabb filmeket szeretne rendezni, első próbálkozását, a Paint Her Red (Fessed a nőt vörösre) című rövidfilmjét a patinás, 1955-ben alapított taorminai filmfesztiválon mutatták be. A premierre Thorne nem mindennapi öltözékben ment el: vámpírnak öltözött, a szájából pedig művér folyt alá a dekoltázsába. Mutatjuk.
Vágólapra másolva!

A pornófilmjéért díjat is elnyerő, valamint egy saját maga rendezte klipben leszbikus pornómodellel csókolózó, és most művészi babérokra törő Bella Thorne legújabb figyelemfelkeltő vörös szőnyeges bevonulását természetesen a közösségi felületén is megmutatta:

A Thorne által rendezett, Thorne és Juliet Sterner főszereplésével és az Oscar-jelölt forgatókönyvíró Oren Moverman narrálásával készült, és a rendezőnő állítása szerint a vér és a szabadság, illetve a női egyenjógúság között párhuzamokat kereső Paint Her Red című kisfilmhez trailer is érkezett:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!