Máris nézőcsúcsot döntött a Demjén-musical

Hogyan tudnék élni nélküled? film
Vágólapra másolva!
Majd csak decembertől látható a mozikban, de az érdeklődés folyamatosan nő az év legjobban várt magyar filmjének ígérkező, Demjén Ferenc slágereiből készült Hogyan tudnék élni nélküled? iránt: a trailer máris nézettségi rekordot állított fel.
Vágólapra másolva!

A Demjén Ferenc slágereire felfűzött zenés romantikus vígjáték, a Hogyan tudnék élni nélküled? első előzetese egy hónap alatt elérte az 1 millió megtekintést, ami azért kiemelkedő, mert ezt eddig idén sem hazai, sem külföldi film nem tudta elérni, sőt erre az eredményre az elmúlt évtizedben egyetlen magyar film sem volt képes.

A közönség jellemzően kedveli az előzeteseket, amelyek nézettsége sokszor már sejtetni engedi, hogy milyen fogadtatásban részesülhet a film a mozikban: például az idén nálunk is hatalmas sikerrel futó Agymanók 2. és a Gru 4. trailere egyaránt óriási érdeklődést generált (előbbit 278 ezerszer, míg utóbbit 320 ezerszer játszották le a legnépszerűbb videómegosztón). Az olyan szuperprodukciók pedig, mint a Dűne 2. vagy a Deadpool és Rozsomák szinkronos előzetesei szintén tömegeket vonzottak és egyaránt 200.000 megtekintést értek el. 

De a magyar filmek sem maradtak le: az idén a hazai produkciók közül az év történelmi filmje, a Most vagy soha! trailerét 211 például ezren nézték meg.  

A Nemzeti Filmintézet támogatásával, az MBH Bank és az IKO Műsorgyártó Magyarország Kft. társfinanszírozásában, illetve a TV2-vel, mint médiapartnerrel együttműködésben készülő Hogyan tudnék élni nélküled? 2024. december 12-től látható a magyar mozikban az InterCom forgalmazásában.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!